Hondenkussens

Verwen jouw dierbare viervoeter en help zo een andere hond!
Team closed You can't donate anymore
from € 500 (4%)

VERWEN JOUW DIERBARE VIERVOETER EN HELP ZO EEN ANDERE HOND!

Wij houden in het kader van dierendag de gehele maand Oktober een actie om te helpen dierenleed bij honden te stoppen! 

 

De actie
Bij ieder hondenkussen dat in oktober via onze webshop wordt gekocht schenken wij €5,- aan het fantastische initiatief van het Kluivert Dog Rescue Center. 

Het doel is daarom om zoveel mogelijk hondenkussens uit onze webshop te verkopen en zo een groot bedrag te kunnen doneren aan het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Door jouw eigen hond te verwennen draag je meteen een steentje bij aan dit goede doel, een win-win situatie! Wij willen met deze actie aandacht vragen voor al het dierenleed bij honden op Curaçao en hopen zo een steentje bij te dragen aan het bestrijden van dierenleed. 

 

Hoe kun jij je steentje bijdragen? 
Door in onze webshop een hondenkussen te kopen voor jouw dierbare viervoeter, zorg jij ervoor dat wij van het aankoopbedrag €5,- schenken aan dit goede doel. Bij iedere aankoop in de maand Oktober schenken wij dit bedrag en uiteindelijk hopen we natuurlijk op een zo hoog mogelijk bedrag dat wij kunnen schenken! 

 

Waarom doen wij dit?
Ook wij als hondenliefhebbers kunnen het niet aanzien wat er in een mooi land als Curaçao gebeurt met honden. Hoe groot het sterftecijfer hier is en welk leed zij moeten doorgaan. In het kader van dierendag willen wij daarom graag ons steentje bijdragen aan dit fantastische doel. En hoe kan dit nu beter dan onze eigen webshop met hondenkussens hieraan te koppelen. 

 

Help jij mee?   
Iedere bijdrage helpt! Vandaar dat jij natuurlijk ook gewoon zelf al kunt doneren.

Jouw steun is hard nodig, en als jouw hond dan ook nog een heerlijk kussen kan gebruiken, zorgt dit voor een win-win situatie. Wij doneren als jij jouw hond ook eens lekker wilt verwennen voor bijvoorbeeld dierendag. 

Je kunt ook helpen door deze actie verder te verspreiden en berichten te liken en/of te delen. 
                         
Op deze pagina vind je een link, waarbij je een bedrag kunt doneren en een bijdrage kan leveren aan de oprichting van het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Klein of groot, iedere bijdrage helpt! 

 

Meer informatie         
Iedereen die dit project steunt of bij ons een hondenkussen in de maand oktober koopt, willen wij heel graag bedanken! Het zorgt ervoor dat wij hopelijk een mooi bedrag kunnen gaan doneren en dit kan het verschil maken voor een hond!
                      

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
01-11-2018 | 13:53
01-11-2018 | 13:50
03-10-2018 | 12:35