Bake and share a cake

Jij bakt een taart! Bepaal een startbod en veil je taart via social media....!
van totaal € 500 (47%)

Wij willen middels prachtig gebakken taarten aandacht vragen voor het zwerfdieren leed op Curacao! Door taarten te bakken zamelen wij geld in voor het Kluivert dogs rescue center en vragen we zo aandacht voor dit enorme dierenleed.

Rossane en ik zijn lotgenootjes en delen onze liefde voor diertjes!

Help je ook mee?

 

jij bakt een taart! Plaatst deze taart op social media en bepaald een startbod (bijv 10 euro) en vraagt je volgers te bieden. Vraag ook om zoveel mogelijk te delen want sharing is caring! Na bijv 4 dagen sluit je de veiling en gaat de taart naar d hoogste bieder. Het bedrag doneer je via deze pagina!

 

samen staan we sterk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
24-12-2018 | 20:31 Lief initiatief Jenneke!! De ultieme kerstgedachte. Succes!! :-)
11-10-2018 | 13:15
05-10-2018 | 19:19 Ik heb een taart geveild via de Bake and share een cake actie van Jenneke Sliep, de totale opbrengt van €22,00 van de taart wordt gedoneerd.
05-10-2018 | 17:13 Toen ik de Bake and share a cake facebookpagina van Jenneke zag, wist ik meteen dat ik hier aan mee wilde doen! Ik bak en decoreer taarten en hou van honden (heb zelf ook een straathond). Dus met deze actie kon ik beide mooi combineren. Ik maak iemand blij met een mooie taart, en kan hiermee een kleine bijdrage doen aan dit goede doel!
05-10-2018 | 12:43 Voor zo een goed doel doneer ik graag. Hopelijk kan mijn bijdrage iets betekenen.