Puppy ren en speelplaats!

Normal 5b37ead9f018a8df9b2a8502216586cc6a602e15
van totaal € 5.000 (4%)

Voor de ukjes is een speciale plek gereserveerd in het Center, waar ze met veel liefde worden opgevangen. Ze worden ontwormd, van teken ontdaan, ingeent en uiteraard gewassen en gevoerd. Pupjes zijn kostbaar qua verzorging, maar ook juist zij verdienen een tweede kans! 

Naast verzorging moet er ook ruimte zijn voor ontwikkeling wat bijdraagt aan de stabiliteit van de hondjes. In de puppy ren kunnen ze naar hartelust spelen, ravotten en ontdekken. Ook kan hier aan de socialisatie gewerkt worden. Op het Center kunnen bezoekers daar een handje bij helpen, door de pups te aaien en te knuffelen. Hierdoor wennen de pups aan mensen en leren ze dat het fijn is om bij mensen te zijn. De eerste maanden van een pup zijn cruciaal en je legt ermee de basis voor de rest van zijn leven. Vanuit het Center willen we hier dan ook speciale aandacht aan gegeven. 

Om de puppy ren en speelplaats vorm te geven zouden we naast het hekwerk, graag een aantal 'speel'objecten zoals een tunnel, een helling en/of een paar hindernissen toevoegen en misschien wel een zwembadje om lekker in te spetteren. Dit zal helpen om ze tot blije en sterke hondjes te laten ontwikkelen, die vol vertrouwen de hele wereld aan kunnen!

Laat de pups opgroeien tot onbezorgde, gezonde en sociale hondjes en steun dit project!

Met uw donatie doet u een directe bijdrage aan de puppy verzorging, de ren en de puppy speelplaats. 

Hartelijk dank namens onze pups!

KLUIVERT DOG RESCUE CENTER

Ps. Om het aantal pups wat op straat geboren wordt te verminderen, proberen we de mama honden die vrij rondlopen zo veel mogelijk te steriliseren. We hebben hiervoor een ander project: Doorbreek de cirkel, een doorlopend sterilisatie project om honden te steriliseren. Steun ook dit project! Meer informatie vind je hier op de site!

 

KLUIVERT DOG RESCUE CENTER

kluivertrescuecenter@gmail.com

Bekijk alle donateurs
23-12-2018 | 20:36
20-12-2018 | 00:18 Aan: red het Kluivert dog rescue center
19-12-2018 | 19:37 Ik heb gedoneerd omdat ik zo betrokken ben bij het leed van zwerfhonden. Ik heb zelf een hond uit Spanje, een schat. Verder kan ik niet meer tegen het ernstige leed in de wereld als het gaat om dieren. Ik zou graag nog zoveel meer willen doen en helpen. Heel veel succes met jullie mooie organisatie.
19-12-2018 | 13:15
10-11-2018 | 19:55