Kluivert Dogcafé

van totaal € 25.000 (0%)

Help ons om dit unieke café te realiseren.

De zorg voor honderden honden kost helaas ook veel geld. We gebruiken de opbrengst van dit unieke hondencafé om de kosten voor voer en operaties te bekostigen. Bij elk sapje of kopje koffie help je de honden dus! Je kunt ze komen knuffelen in het hondencafé. Op deze manier draag je bij aan de socialisatie van de honden. En misschien ontmoet je een lieverd die je graag zou willen adopteren ... En dan gaan we dat uiteraard voor je regelen

In het Kluivert Dogcafé vindt u werknemers die op andere plaatsen helaas geen baan konden vinden. Bij ons worden deze medewerkers getraind, voorzien ze u van heerlijk drankje met hun grootste glimlach en helpen ze de honden. Op deze manier helpen we elkaar. Want samen zijn we sterk!

Een deel van het interieur is al gesponsord door onze partner De Arend en is op weg naar Curaçao. Maar er is nog steeds heel veel nodig om de deuren van dit unieke café te kunnen openen. Het gebouw zelf, apparatuur voor de koffie en de keuken bijvoorbeeld.
Help jij ons met de bouw? Steun dan deze campagne.

Nino Wilkes

kluivertrescuecenter@gmail.com

Bekijk alle donateurs
19-11-2018 | 14:59 Fantastisch werk van fam Kluivert, mn Rossana. Please keep up your excellent work...
30-09-2018 | 10:13
13-09-2018 | 15:29 Curacao heeft mijn hart gestolen toen ik daar de eerste keer op vakantie was. En ik waardeer het enorm wat Rosanna aan het doen is voor alle honden.
30-08-2018 | 17:48
Bekijk alle

Uniek hondencafé wordt inkomstenbron Kluivert Center

17-08-2018 | 10:13 Zorgen voor honderden rescue honden kost helaas ook veel geld. Door middel van dit unieke hondencafé (de eerste op Curacao!) wordt geld opgehaald om voer te kunnen kopen en de nodige operaties voor de honden te kunnen bekostigen. Bij elk kopje koffie help je daarmee onze honden! Daarnaast kan je ze lekker komen knuffelen op de benedenverdieping in het hondencafé want "dogs are family"!Daarnaast bieden we in het Kluivert Coffeehouse mensen met een fysieke of mentale uitdaging (wij denken niet graag in beperkingen maar eerder in uitdagingen!) een leer en/of werkplek. Op het Kluivert Coffeehouse worden ze opgeleid, voorzien ze u van een heerlijk drankje met hun grootste glimlach en helpen daarmee de honden. Zo helpen we elkaar weer. Want samen zijn we sterk. Een deel van het interieur is al gesponsord en onderweg naar Curaçao. Maar we moeten ook nog een groot deel: zoals de keuken, de borden/glazen, apparatuur, koeling etc. Help je ons om dit plan te realiseren?  
Lees meer