Help de honden op Curaçao en doneer!

This is the fundraising page of Eef Koenjer
Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 300 (58%)

Wist jij veel honden op Curaçao het lang niet zo goed hebben als de honden in Nederland? Door armoede en een compleet andere mentaliteit hebben de meeste honden op dit tropische eiland een zwaar leven. Geen eten en water, geen schaduw, hun hele leven aan een ketting in de tuin. Mensen zien honden als een voorwerp, een 'goedkoop' alarmsysteem. En als deze niet meer functioneert, wordt het letterlijk weggegooid. Gedumpt ergens ver achteraf, waar het aan zijn lot wordt overgelaten.

Gelukkig zijn er verschillende organisaties ontzettend druk om deze honden te helpen. Zo ook mijn vriendin Marije Bruggeman. Ze werkt voor een aantal van deze organisaties waaronder het Kluivert Dog Rescue Center. Sterilisatie, educatie zijn de belangrijkste speerpunten van het Rescue Center, maar om dit te realiseren is geld nodig! Daarnaast doen ze in het Center ook opvang, verzorging, socialisatie en herplaatsing van de honden. Ik ga 19 oktober naar Marije toe om te zien wat ze allemaal doet. Hoe gaaf zou het zijn om met een mooi bedrag aan te komen zodat ze daar nog meer honden kunnen helpen!!!

Alvast bedankt voor je donatie namens alle honden op Curaçao!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
19-10-2018 | 20:23
19-10-2018 | 20:19
02-10-2018 | 22:14
29-09-2018 | 17:22 Arme dieren
28-09-2018 | 23:02