Let us give them a paw!

This is the fundraising page of Denise Robbertsen-Lieftink
Qr
from € 250 (53%)

Hii,,

Mijn naam is Denise, 24 jaar jong en woonachtig in Gelderland. Altijd een hondenliefhebber geweest!  Iets wat eerste logische reden is voor het starten van een actie om het Kluivert Dog Rescue Center op Curacao te helpen. Ik ben in verschillende landen geweest waar mij het hondenleed/zwerfhonden duidelijk werd en mij liet beseffen hoe ernstig dit probleem is. Mijn hart breekt en het liefste wil ik ze, overal waar ik ben, allemaal meenemen... We weten allemaal dat dit niet mogelijk is. 

Waarom het KDRC?
Na het steunen van allerlei goede doelen ben ik op zoek gegaan naar een non-profit organisatie die bij mij het beste past, wat betreft visie en de hulp die zij bieden op locatie. Vandaar het Kluivert Dog Rescue Center. Het dog rescue center hebben een duidelijke missie en doen er, door middel van vele vrijwilligers, alles aan om deze missie te verwezenlijken. Op de site wordt al heel snel duidelijk dat alles draait om de welzijn van de honden en dat de missie een groot onderdeel is van het eiland. 

Naast vrijwilliger wil ik graag helpen bij het inzamelen van donaties voor het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Omdat ik zelf niet op Curaçao ben vind ik dit een mooi initiatief..om vanuit Nederland toch mij in te zetten en hopelijk zorgen voor donaties. Dit maakt de opvang en alle zorg rondom de rescue dogs mogelijk. Een (klein)bedrag maakt het verschil, en daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Om een klein inzicht te geven in wat donaties kunnen betekenen heb ik een aantal voorbeelden op een rijtje gezet: 

* Halsband - €4
* Hondenriem - €5
* Hondenmand - €20
* Hondenchip - €35
* Bench - €40
* Hondenvoer - €45
* Dierenarts - €55

Help ons met een (kleine) donatie, alles is welkom en wordt goed besteedt. Wellicht volgen er binnenkort foto's van het Kluivert Dog Rescue Center op Curcacao vanaf mijn kant!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
13-04-2019 | 17:14
07-04-2019 | 12:58
01-04-2019 | 12:02
31-03-2019 | 22:08
31-03-2019 | 14:34