Carlijn en Tobias

This is the fundraising page of Carlijn vd Berg
Qr
from € 1.000 (13%)

Wij sluiten ons volledig aan bij de missie van de Kluivert dog rescue center: "Onze missie: 'Curaçao, hondenleedvrij'. Ondanks het feit dat overal ter wereld erg veel dierenleed plaatsvindt, kiest Rossana bewust om het eerste Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao te realiseren. Ze is gek op het eiland en ziet al jaren hoe slecht wij eraan toe zijn, veel leed en weinig geld. Met alle middelen die ze had en de community van redders om haar heen heeft ze zoveel mogelijk van ons proberen te helpen. Helaas bleek dit slechts een druppel op een gloeiende plaat. Met hulp van jullie is het mogelijk dit probleem te verhelpen.  Met ‘Missie Curaçao’ wil ze verandering gaan brengen op het eiland."

In mei zullen wij een week lang vrijwilligerswerk doen voor het Kluivert Dog Rescue Center. We zouden graag spullen meenemen vanuit Nederland naar Curacao, zoals medicijnen, manden, riemen etc, om zo de Kluivert Dog Rescue Center te ondersteunen in de zorg voor de honden. Maar dit kunnen we niet alleen! Via deze site kan er geld gedoneerd worden waarmee dan spullen gekocht worden, maar er kunnen ook spullen aan ons gegeven worden die wij dan meenemen naar Curacao. 

Help je mee? We kunnen het niet alleen! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
05-05-2019 | 10:52
09-04-2019 | 08:12
12-03-2019 | 22:36
11-03-2019 | 15:21
11-03-2019 | 05:37