Sport 4 Dogs

This is the fundraising page of Arco Verweij

Still to go

Normal 7093fa9ec0915056a68175423f70a380d429e558
Qr
from € 1.000 (26%)

- SPORT 4 DOGS!

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt naar dit project voor het Kluivert Dog Rescue Center. 
Mijn naam is Arco Verweij, 27 jaar en ik woon in Ridderkerk. 

Doel: Het is mijn doel een bijdrage te leveren aan de opbouw van het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Door mee te doen aan een sportwedstrijd op Curaçao wil ik aandacht vragen voor deze problematiek en zoveel mogelijk sponsoren en donaties aan dit project verbinden, zodat het opgehaalde geld kan worden ingezet om de trieste situatie van de honden op Curaçao te bestrijden. 

Hoe? In mei 2020 ga ik meedoen aan een 1/4 triathlon op Curaçao: 
- 1.5km zwemmen;
- 40 km wielrennen;
- 10 km hardlopen. 

Waarom? Curaçao is een schitterend, tropisch eiland in de Caribean, waar ik twee hele leuke vakanties heb gehad. Tegelijk viel mij - als hondenliefhebber - direct de trieste situatie van de straat- en zwerfhonden op dit eiland op. Over het hele eiland zwerven er honden rond: ziek, uitgehongerd en alléén. Ook sterven er iedere week ongeveer 500 (!) pups.

Nadat ik terug kwam in Nederland, raakte ik via social media op de hoogte van de oprichting van het Kluivert Dog Rescue Center. Het doel om de honden op te vangen en te verzorgen spreekt mij heel erg aan, evenals het structureel bestrijden van dit probleem door middel van castratie en steralisatie. Een echte oplossing van dit probleem. Ook de betrokkenheid van alle vrijwilligers vind ik erg tof om te zien!

                            

Help jij mee?!   
Om dit project verder vorm te kunnen geven is jouw steun hard nodig! 
Iedere bijdrage - klein of groot - helpt mee aan een verandering, een verandering die hard nodig is!

Je kunt ook helpen door dit project verder bekend te maken en berichten te liken en/of te delen. Of misschien ken jij wel een bedrijf of organisatie die dit project wil steunen en kun jij hen met ons in contact brengen?   
                         
Op deze pagina vind je een link, waarbij je een bedrag kunt doneren en een bijdrage kan leveren aan de oprichting van het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Klein of groot, iedere bijdrage helpt! 

Voor bedrijven: 
Ook bedrijven kunnen dit project steunen. Wij bieden bedrijven de gelegenheid om een geldbedrag te doneren en hier tegelijk marketing voor terug te krijgen. Een win-win situatie: u steunt een goed doel en ontvangt hiervoor marketing. 

Indien uw bedrijf of organisatie een geldbedrag doneert dat hoger ligt dan €50,- wordt uw logo als sponsorlogo op deze website toegevoegd (met daarbij een link naar uw website!). 
                          
Vermeld bij uw donatie uw bedrijfsnaam en uw website. Het logo van de onderneming kunt u sturen naar arcoverweij1@hotmail.com. 

Tot slot:           
Iedereen die dit project steunt wil ik heel erg bedanken! Het draagt bij aan het doel en iedere donatie kan het verschil maken voor een hond of puppie! 
                      
Meer informatie over het doel van dit project kun je vinden op: www.kluivertdogrescuecenter.nl.
                       

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
03-04-2019 | 17:45 Heel veel succes he!
06-10-2018 | 13:17
05-10-2018 | 01:24
04-10-2018 | 18:10
23-09-2018 | 15:37 Alle beetjes helpen!