Sponsorwandeling

This is the fundraising page of Amber Duindam
Normal bf4f4ddded9a9252393bc986a9d5985a79311a30
from € 100 (0%)

SPONSORWANDELING

Op zondag 17 maart organiseert KynoCompany haar tweede wandeling. Dit keer op een andere locatie en vraag ik aan jullie een bijdrage (minimaal €5,- per deelnemende hond). Niet voor KynoCompany zelf, maar voor het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao.

Mijn zusje werkt daar (vrijwillig), zodoende weet ik van hun bestaan:

"De missie van het Kluivert Dog Rescue Center is om Curaçao zwerfhondvrij te krijgen en bewustzijn te creëren bij de bevolking van Curaçao. Onze missie is dan ook om de grote hondenpopulatie terug te dringen door sterilisatie en de vele verwaarloosde honden en pups op te vangen en te verzorgen.

Een ander speerpunt is educatie. We geven jongeren al heel jong mee dat een hond echt een familielid is waar je voor moet zorgen. En dat je in ruil daarvoor heel veel liefde terugkrijgt. We leren ze dat een hond meer is dan een bewakingssysteem en dat je goed na moet denken over de aanschaf van een hond. Dit doen we d.m.v. speciale middagen op het Kluivert Dog Rescue Center waarbij ze uitleg krijgen en we ze in contact brengen met de honden. In de toekomst zullen we ook educatiemiddagen op scholen verzorgen."

* Datum: zondag 17 maart.
* Tijd: 13:00 verzamelen op de grote parkeerplaats.
* Locatie: Hargen aan Zee.
* Koffie, thee en wat lekkers naderhand.
* Neem je eigen mok/ kopje mee!!
* Aanhang/ kids zijn welkom.
* Honden zijn los.
* Alle sociale honden mogen mee.

LOOP JE MEE? Zet jezelf dan op 'gaat' in dit evenement!

Tot dan. ✌🏼

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.