Samantha en Alana naar Curaçao

This is the fundraising page of Alana Van Rookhuizen
Qr
from € 1.000 (105%)

Na het hondenleed met eigen ogen te hebben gezien op Curacao, kunnen we als hondenliefhebbers niet anders dan te gaan helpen bij het Kluivert Dog Rescue Center. Als je met de auto over het eiland rijdt, zie je elke vijf minuten wel een zwerfhond of een roedel zwerfhonden en soms ook (aangereden) dode honden aan de kant van de weg.

Wij willen doen wat we kunnen en daarom gaat Samantha twee weken vrijwilligerswerk doen op het center en Alana vier. Aangezien alle beetjes helpen bij het redden van de honden, starten we ook deze actie. Onze missie is om genoeg geld op te halen om minimaal10 honden te redden.

Om inzicht te krijgen in hoe jullie geld helpt, hieronder een overzicht van de kosten:

-halsband: € 4,-

-hondenriem: € 5,-

-tekenpil: € 12,-

-hondenmand: € 20,-

-dierenartsbezoek: € 55,-. 

 

Alvast veel dank voor jullie hulp!

 

Liefs,

Samantha en Alana

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
04-04-2019 | 18:32
03-04-2019 | 14:23
03-04-2019 | 14:13
26-03-2019 | 20:54 Ben trots op jullie!!
26-03-2019 | 15:41 Succes Alana! 🐾
View all

Eerste week

04-04-2019 | 14:00 We hebben het streefbedrag gehaald! Super fijn, dat kunnen ze goed gebruiken. Vorige week woensdag ben ik (Alana) aangekomen in Curacao. De dag erna kon ik direct aan het werk met puppies. Omdat Kluivert tijdelijk geen eigen stuk grond heeft, zijn er 18 gevonden puppies geplaatst bij hele lieve fosters. Zij runnen zelf een dierenpension en vangen de puppies voor ons op. De vrijwilligers doen een deel van de verzorging en zijn elke dag een paar uur bezig om met de pups te spelen, aan de lijn te leren lopen en schoon te maken. Een deel van de pups is al geadopteerd, de rest kunnen jullie nog adopteren :). Op de website van het Kluivert Dog Rescue Center staan ze en ze zijn allemaal super lief! Ik had ook spullen gedoneerd gekregen, waarvan een deel al is afgegeven en ook al gebruikt en een deel zal Samantha volgende week meenemen. Gelukkig zijn er best wat vrijwilligers aan het werk waardoor we ook met de pups wandelingen kunnen maken zodat ze gesocialiseerd worden en beter aan de lijn leren lopen. Voor aanstaande zaterdag staat weer zo'n wandeling gepland. Er gaat dan ook een hondentrainer mee. Vandaag ga ik met twee andere vrijwilligers in een kleiner clubje met de trainer lopen en nemen we drie honden mee die volgende week al naar NL vliegen naar hun forever home. Verder gaan de vrijwilligers met de honden naar de dierenarts en brengen ze de honden naar het vliegveld wanneer ze naar NL vliegen. Voor deze vluchten naar NL worden altijd vluchtbegeleiders gezocht. De vrijwilligers regelen alles op het vliegveld en de begeleider hoeft vrijwel niets te doen. Dit werk heb ik zelf nog niet gedaan, maar ben ik wel van plan te doen wanneer het nodig is. Hoewel het super fijn is dat ik deze schatten kan helpen, is het leed op straat nog wel schrijnend. Het is al minder erg dan toen ik in oktober vorig jaar op het eiland was (met dank aan de stichtingen), maar er is nog wel veel leed. Er zijn zwerfhonden, maar ook sommige honden in tuinen worden zeer slecht behandeld. Het breekt mijn hart om dat te zien. Zwerfhonden kun je nog eten en drinken geven, al moet je dan ook wel oppassen dat de lokale bevolking niet ineens boos op je wordt, maar honden in tuinen kun je niet helpen als de eigenaren dat niet willen. Er valt dus nog veel te doen op het eiland. Gelukkig wordt daar elke dag hard aan gewerkt en kan ik nu ook een klein beetje helpen. Het weer is trouwens heerlijk, ook niet onbelangrijk. Ben al twee middagen en een dagje naar het strand geweest. Liefs, Alana    
Read more