Samantha en Alana naar Curaçao

Dit is de actie van Alana Van Rookhuizen

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (50%)

Na het hondenleed met eigen ogen te hebben gezien op Curacao, kunnen we als hondenliefhebbers niet anders dan te gaan helpen bij het Kluivert Dog Rescue Center. Als je met de auto over het eiland rijdt, zie je elke vijf minuten wel een zwerfhond of een roedel zwerfhonden en soms ook (aangereden) dode honden aan de kant van de weg.

Wij willen doen wat we kunnen en daarom gaat Samantha twee weken vrijwilligerswerk doen op het center en Alana vier. Aangezien alle beetjes helpen bij het redden van de honden, starten we ook deze actie. Onze missie is om genoeg geld op te halen om minimaal10 honden te redden.

Om inzicht te krijgen in hoe jullie geld helpt, hieronder een overzicht van de kosten:

-halsband: € 4,-

-hondenriem: € 5,-

-tekenpil: € 12,-

-hondenmand: € 20,-

-dierenartsbezoek: € 55,-. 

 

Alvast veel dank voor jullie hulp!

 

Liefs,

Samantha en Alana

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
10-02-2019 | 22:21 Goed initiatief! Bedankt voor jullie inzet :)
10-02-2019 | 21:30
04-02-2019 | 13:30
31-01-2019 | 21:06
30-01-2019 | 19:26
Bekijk alle

Tegenslag

27-01-2019 | 19:18 Afgelopen week kregen we het bericht dat er sinds half januari niet meer wordt gewerkt op het center (in de media zijn berichten verschenen over de sluiting van het center). De vrijwilligers geven echter niet op en gaan door met hun missie: educatie, sterilisatie en kleinschalige opvang bij een nieuwe kliniek. Ook wordt gezocht naar een nieuw stuk grond waar het center hopelijk op korte termijn verwezenlijkt kan worden. Dit is echt een tegenslag en levert vertraging op bij de verwezenlijking van de droom: een eigen center waar veel honden opgevangen kunnen worden en waarmee uiteindelijk een einde kan worden gemaakt aan het hondenleed op het eiland. Geld is daarom des te harder nodig, dus we gaan nog even door met de inzameling ;). We kregen ook de vraag of er nog behoefte is aan hondenspullen. Wat ze nu heel hard nodig hebben zijn vlooien- en wormenmiddelen (die alle wormen aanpakken). Maar ook als jullie nog andere spullen hebben liggen, neem dan vooral even contact met ons op of we het kunnen gebruiken. Hoewel dit voor ons ook als een tegenslag voelt, gaan we uiteraard wel gewoon nog naar Curacao. We kunnen daar ook helpen in de kleinschalige opvang en in een ander asiel, in de winkel op Mambo en kunnen meerijden met de dierenambulance om honden van straat te redden. Als er tegen die tijd een sterilisatieproject loopt, zullen we ook daarbij helpen. Inmiddels hebben we ook een huis gevonden, midden op het eiland, dus alle plaatsen zijn goed te bereiken met de auto. Nu nog een auto regelen! We houden jullie op de hoogte en vragen ons mee te helpen bij onze relatief kleine missie. Groetjes, Samantha en Alana
Lees meer